Iberogast®: Dovolite naravi, da vam pomaga.

Mężczyzna z brodą w granatowej kurtce.

Iberogast® - Zdravilo rastlinskega izvora

Od polja do stekleničke - Bayerjev strog proizvodni proces zagotavlja visoko kakovost izdelka, na katerega se lahko zanesete, da bo rešil vaše prebavne tegobe.

Odmerjanje in uporaba zdravila Iberogast®

Razen če vam zdravnik ne predpiše drugače, lahko zdravilo Iberogast® po potrebi jemljete do trikrat na dan. Pogosto pride do olajšanja že po enkratni uporabi. Zdravilo Iberogast® lahko zaužijete tako, da ga razredčite z nekaj tekočine (npr. vodo, čajem ali sokom) in ga spijete pred ali med obrokom.

  • Odrasli in mladostniki od 13. leta dalje, 20 kapljic trikrat dnevno
  • Otroci, od 6 do 12 let, 15 kapljic trikrat dnevno

Če se težave ne izboljšajo oziroma če zdravljenje z zdravilom Iberogast® po 7 dneh ni uspešno, se mora posvetovati z zdravnikom. Po izključitvi resnih bolezni lahko nadaljujete z jemanjem zdravila Iberogast®.

Zdravilo Iberogast® lahko jemljete tako dolgo, kot ga potrebujete. Dolžina jemanja je odvisna od resnosti in trajanja simptomov.

Pogosta vprašanja o zdravilu Iberogast®

Imate vprašanje o zdravilu Iberogast®? Preberite si pogosta vprašanja in izvedeli boste več.

Para idąca z bukietem kwiatów przez łąkę.

Naša zapuščina

Zdravilo Iberogast® ima že dolgo zgodovino. Raziskali in razvili so ga znanstveniki v poznih 50. letih 20. stoletja, na trg pa je prvič prišlo v Nemčiji 19617. Kmalu je postalo standardno zdravilo, ki so mu bili oboleli naklonjeni zaradi hitrega in učinkovitega olajšanja prebavnih simptomov.1,2 Zdravilo Iberogast® je zdravilo prvega izbora za zdravljenje prebavnih motenj v Nemčiji.6

VEČ INFORMACIJ

Kaj pravijo strokovnjaki

Zdravilo Iberogast® postavlja znanstvene in medicinske standarde za zdravila rastlinskega izvora, ki so na voljo brez recepta. Njegovo učinkovitost so dokazali v številnih kliničnih raziskavah, ki so potrdile, da je Iberogast® učinkovito, hitro in varno zdravilo za zdravljenje različnih motenj prebavil.2,4

Zdravniki v Nemčiji ga priporočajo kot prvi izbor pri zdravljenju prebavnih težav, bolniki pa mu zaupajo že več kot 60 let.7

Para idąca z bukietem kwiatów przez łąkę.

Izdelava zdravila Iberogast®

Letno se za proizvodnjo zdravila Iberogast® predela približno 40.000 kilogramov zdravilne rastline Iberis amara (obrečni grenik), ki jo Bayer obdeluje na površini v velikosti skoraj desetih nogometnih igriščih (sedem hektarjev). Zrele rastline nabirajo skupaj s koreninami več tednov. Bi radi vedeli, kaj se zgodi po žetvi? Več o proizvodnji si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ

Iberogast® - Naravna in hitra rešitev za vaše prebavne simptome.

Iberogast