Iberogast®: Dovolite naravi, da vam pomaga.

Iberogast® - Zdravilo rastlinskega izvora

Od polja do stekleničke - Bayerjev strog proizvodni proces zagotavlja visoko kakovost izdelka, na katerega se lahko zanesete, da bo rešil vaše prebavne tegobe.

Polje polno belih cvetov, Iberis amara, obrečni grenik.

Odmerjanje in uporaba zdravila Iberogast®

Razen če vam zdravnik ne predpiše drugače, lahko zdravilo Iberogast® po potrebi jemljete do trikrat na dan. Pogosto pride do olajšanja že po enkratni uporabi. Zdravilo Iberogast® lahko zaužijete tako, da ga razredčite z nekaj tekočine (npr. vodo, čajem ali sokom) in ga spijete pred ali med obrokom.

  • Odrasli in mladostniki od 13. leta dalje, 20 kapljic trikrat dnevno
  • Otroci, od 6 do 12 let, 15 kapljic trikrat dnevno

Zdravilo Iberogast® lahko jemljete tako dolgo, kot ga potrebujete. Dolžina jemanja je odvisna od resnosti in trajanja simptomov.

Če se težave ne izboljšajo oziroma če zdravljenje z zdravilom Iberogast® po 7 dneh ni uspešno, se mora posvetovati z zdravnikom. Po izključitvi resnih bolezni lahko nadaljujete z jemanjem zdravila Iberogast®.

Ženska v rdeči jopici kupuje zdravilo Iberogast od farmacevta v lekarni.

Pogosta vprašanja o zdravilu Iberogast®

Imate vprašanje o zdravilu Iberogast®? Preberite si pogosta vprašanja in izvedeli boste več.

Moški, ki na svojem tabličnem računalniku bere o zdravilu Iberogast.

Naša zapuščina

Zdravilo Iberogast® ima že dolgo zgodovino. Raziskali in razvili so ga znanstveniki v poznih 50. letih 20. stoletja, na trg pa je prvič prišlo v Nemčiji 19617. Kmalu je postalo standardno zdravilo, ki so mu bili oboleli naklonjeni zaradi hitrega in učinkovitega olajšanja prebavnih simptomov.1,2 Zdravilo Iberogast® je zdravilo prvega izbora za zdravljenje prebavnih motenj v Nemčiji.6

Pakiranja zdravila Iberog*ast v Nemčiji skozi zgodovino

Kaj pravijo strokovnjaki

Zdravilo Iberogast® postavlja znanstvene in medicinske standarde za zdravila rastlinskega izvora, ki so na voljo brez recepta. Njegovo učinkovitost so dokazali v številnih kliničnih raziskavah, ki so potrdile, da je Iberogast® učinkovito, hitro in varno zdravilo za zdravljenje različnih motenj prebavil.2,4

Zdravniki v Nemčiji ga priporočajo kot prvi izbor pri zdravljenju prebavnih težav, bolniki pa mu zaupajo že več kot 60 let.7

Gastroenterolog bolniku postavlja diagnozo,

Izdelava zdravila Iberogast®

Letno se za proizvodnjo zdravila Iberogast® predela približno 40.000 kilogramov zdravilne rastline Iberis amara (obrečni grenik), ki jo Bayer obdeluje na površini v velikosti skoraj desetih nogometnih igriščih (sedem hektarjev). Zrele rastline nabirajo skupaj s koreninami več tednov. Bi radi vedeli, kaj se zgodi po žetvi? Več o proizvodnji si lahko preberete tukaj.

3 znanstvenik predava o zdravilnih rastlinah, ki so v zdravilu Iberogast in gleda sliko rastlin na ekranu
Ženska kupuje Iberogast v lekarni, kjer ji svetuje farmacevtka.
Iberogast

Iberogast® - Naravna in hitra rešitev za vaše prebavne simptome.

Več informacij