KONTAKT

Če imate splošno vprašanje, nas kontaktirajte preko

  • telefona: +386 (1) 581 44 00

Če želite prijaviti pritožbo na kakovost zdravila, prosimo oddajte prijavo na spodaj navedeni naslov: qa.slovenia@bayer.com, tel. 01 5814 423

Bayer jemlje varstvo osebnih podatkov zelo resno. Ravnamo v skladu z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vse posredovane podatke pa zbiramo in obdelujemo v skladu z našo izjavo "Izjava o varstvu osebnih podatkov na področju zagotavljanja kakovosti"

Če opazite katerikoli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim zdravstvenim delavcem. O domnevnem neželenem učinku lahko poročate podjetju Bayer d.o.o. preko e-pošte pv.see@bayer.com ali telefona 01 58 14 476.

Če želite podati prijavo neželenega dogodka, moramo za posredovanje informacij zbrati vaše osebne podatke, ki nam jih sami posredujete. Pri tem ravnamo v skladu z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vse posredovane podatke pa zbiramo in obdelujemo v skladu z našo Izjavo o varstvu osebnih podatkov na področju farmakovigilance, ki si jo preberite še preden oddate sporočilo. 
V primeru pošiljanja elektronske pošte ali komuniciranja preko drugih sodobnih elektronskih kanalov, se šteje da ste soglašali z obdelavo teh podatkov, ko ste po tem pravnem pojasnilu poslali vaše sporočilo na naš naslov z izbranimi osebnimi podatki.

Strokovne informacije o farmacevtskih izdelkih

Za strokovne informacije o farmacevtskih izdelkih nam morate posredovati vaše osebne podatke. Vsi posredovani podatki bodo zbrani in obdelani skladno z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu osebnih podatkov ter skladno z »Izjavo o varstvu osebnih podatkov na področju farmacevtskih izdelkov«. Prosimo, da se z Izjavo predhodno seznanite. 
Za komuniciranje prek elektronskih kanalov (npr. e-pošte), velja, da ste seznanjeni s tem pravnim pojasnilom in da soglašate z obdelavo osebnih podatkov, ki jih vsebuje vaše sporočilo.

Pišite nam na naslov: mi.slovenia@bayer.com; tel 01 581 44 00 

Iberogast® - Naravna in hitra rešitev za vaše prebavne simptome.

Iberogast